Kanadai Nagydíj

A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően. 15 hours agoA harmadik szabadedzéshez hasonlóan a Kanadai Nagydíj időmérője is esős körülmények között kezdődött.


Pin On Forma 1 2016

Szabadedzés élőben az NSO-n.

. Kanadai Nagydíjat rendezik meg. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. 2 days agoBár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket.

2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Időmérő edzés - F1FutamokEu 1993 - 2000. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása. 0843 A Gyorsaságimotoros-vb Német Nagydíja kerékpár tenisz darts biliárd vívás és röplabda is lesz a sportcsatornák élő közvetítéseinek kínálatában.

1 day agoMax Verstappen volt a leggyorsabb a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén a második legjobb időt Carlos Sainz autózta míg a harmadik Fernando Alonso lett. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Formula1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15.

Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet. 13 hours agoAz esőzés megbolygatta az erőviszonyokat. 14 hours ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés.

Között rendeztek meg a. Köszöntjük kedves olvasóinkat tizenöt perc múlva megkezdődik a Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzése. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született.

Price XPB Images. Versenyzők és csapatok helyezései. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának.

A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. A mezőny nagy része azonnal kiment a pályára hogy két év után ismét adatokat gyűjtsön az aszfaltcsíkról. A Kanadai Nagydíjat megelőzően is zajlottak az események a Száguldó Cirkuszban miután a FIA határozott lépéseket próbál tenni az autók pattogásának megszüntetésére.

6 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. A második rajtkockát a. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét.

1 day agoVerstappen nyerte a három év után visszatérő Kanadai Nagydíj első szabadedzését. Még senki sem szólt hozzá. Szünet nélkül folytatódik a 2022-es Formula1-es bajnokság a kilencedik állomás Montreal ahol az 51.

1 day agoA Kanadai Nagydíj mindkét szabadedzését elvitte Max Verstappen ráadásul Leclerc még rajtbüntetést is kap a futamra. Kettejük közé Carlos Sainz Jr nagy meglepetésre Fernando Alonso valamint. Perez magabiztos Kanada előtt.

Max Verstappen és Fernando Alonso Fotó. 14 hours agoKanadai Nagydíj. A Kanadai Nagydíj 2022-től hivatalosan is a Formula 1 AWS Grand Prix du Canada nevet viseli majd.

Bár az akkori előrejelzések szerint úgy tűnt hogy a kvalifikáció végére eláll a zuhé azt semmiképpen sem lehetett tudni hogy a pálya milyen gyorsan szárad fel. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. 3 hours ago2022 Forma-1 Kanadai.

Legyen Ön az első. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2. 60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles.

Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. 15 hours agoVerstappen a Kanadai Nagydíj első edzésnapján Forrás. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. Szabadedzés élőben az NSO-n. 1 day agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is.

Legyen Ön az első. Max Verstappen kezdett a legjobban a Formula1-es Kanadai Nagydíjon míg a fő rivális Charles Leclerc az ötödik helyen zárt az első szabadedzésen. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

APSITA Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és. Nemcsak a helyi emberek hanem bátor mormoták is kíváncsiak voltak a kétévnyi kihagyás után visszatérő Forma-1-re Kanadában ahol az első szabadedzésen a két élcsapat mellett Fernando Alonso és a két Aston Martin remekelt. 13 hours agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

4 hours agoVizes vb kézilabda BL-döntő Kanadai Nagydíj a reflektorfényben - sport a tévében Infostart 2022. 13 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Időmérő edzés - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen.

Még senki sem szólt hozzá. Az első komolyabb időt Max Verstappen autózta mögé Sergio. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton.

6 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. A levegő hőmérséklete 12 az aszfalté 18 fokos. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása.

Verstappen a pole pozícióban. Ferrari A kanadai nagydíj volt a 2019-es Formula1 világbajnokság hetedik futama amelyet 2019. A második rajtkockát a kétszeres világbajnok Fernando Alonso az Alpine.

18 hours agoEz az egy óra ad lehetőséget az időmérő előtti utolsó simítások elvégzésére a tegnapi adatok kielemzése és értékelése alapján már módosíthattak a csapatok a beállításokon ezeket most kipróbálhatják.


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Pin On Formula 1 Racers


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1